menu

Tunnekeskus KuulakkaAmmattitaitoa & läsnäoloa, sinua varten. 

Meille ihmisen ja yhteisön kokonaisvaltainen hyvinvointi on sydämen asia. Tavoitteenamme on luoda toimipaikkaamme Lumijoelle ympäristö jossa yhdistyy eläinten hyvää tekevä vaikutus, itsestä oppiminen, rauhoittuminen, ja yhteisöllisyys. Toimintamme keskittyy (hevosavusteiseen) psykoterapiaan, sekä terapeuttiseen ratsastukseen. Luonto ja eläimet ovat meillä kaikessa toiminnassa läsnä ja meille jokainen on tervetullut juuri sellaisena kuin on. 

Löydetään yhdessä voimaa luonnosta, eläimistä & itsestä.

Pari- ja perhe-psykoterapeutti, kognitiivinen lyhyt-terapeutti, sosionomi (AMK), päivähoitaja.

Päivi vastaa Kuulakan terapiatoiminnasta. Hän on yrityksen idean "äiti", nauravainen & helposti lähestyttävä persoona.

Päivi kalliorinne

Päivin kumppani terapiatyössä on Tiltukka -lempeä & vakaa suomenhevostamma jonka selkään uskaltaa laskea jokaisen, vauvasta vaariin. Tiltu on kokeillut kaikkea vikellyksestä ja kenttäratsastuksesta opetuskäyttöön ja lopulta terapiatyöhön. Häneltä sujuvat myös kärry- ja rekiajelut.


Päivi Kalliorinne

Psykologian BSc, kognitiivisen neuro-tieteen maisteri (2022)

Kreeta yhdistää elämässään tieteen ja taiteen. Hän konsultoi  toiminnan edistämisessä tutkimustiedon pohjalta, toimii valokuvaajana & ylläpitää yrityksen nettisivuja.


Kreeta
Kerkkänen

tiltukka

Kreeta kerkkänen

Kuulakan talli

Kuulakan talli sijaitsee rauhallisessa maalaismiljöössä Lumijoen Ylipäässä. Meillä on kolmen hevosen talli, ratsastuskenttä, sekä paljon ulkoilutilaa hevosille. Tervetuloa tutustumaan talliin! Tällä hetkellä tallin asukkaista ainoastaan Tiltukka on mukana terapiatyössä.

Viesti*

Aihe*

Sähköpostiosoite*

Sukunimi

Etunimi

Nimi*

VIERAILUT AJANVARAUKSELLA

Tunnekeskus Kuulakka Oy
Ylipääntie 630, 91980 Lumijoki, Suomi

s-posti:
info@kuulakka.fi
puh. 045 353 3815

olemme pian yhteydessä!

Kiitos!