menu

Opi & uskalla eläinten avulla

Kuulakassa pääset viettämään aikaa rennosti, ilman paineita ja täysin omaan tahtiin koulutettujen ja kilttien hevosten ja koirien kanssa. Meillä pääset ratsastamaan ja harrastamaan monipuolisesti eläinten kanssa. Kaikki toiminta toteutetaan turvallisessa hyvän mielen ympäristössä. Tarjoamme eläinavusteisia palveluja myös osana psykoterapiaa, kognitiivista lyhytterapiaa, terapeuttista ratsastusta, erilaisia sosiaalipalveluja, sekä työhyvinvointi-palveluja.

Eläinavusteinen toiminta

Hevoset osana elämää

lämminhenkinen maalaistalli

1

viisasta hevosta

5

omistautunutta ihmistä

5

kaunista hetkeä


Heppakerhossa lapset ja nuoret påääsevät oppimaan ja harjoittelemaan vuorovaikutusta, kommunikaatiokykyjä, ryhmätyöskentelyä, tunteiden hallintaa, läsnäoloa, uskoa omaan tekemiseen, vastuunkantoa, sekä eläinten empaattista hoitoa. Kerhojen aikana taitoja opetetaan hevosten hoidon ja arkisten talliaskareiden kautta.

heppakerho

Onko pelko tai jännitys osa sinun elämääsi? Kaipaatko hevosten pariin, mutta tavallinen ratsastuskouluympäristö ei tunnu luontevalta? Terapeuttinen ratsastus antaa mahdollisuuden sukeltaa hevosten maailmaan turvallisten hevosten kanssa, ratsastusta ja hevosmiestaitoja opetellen, omiin tunteisiin keskittyen ja hevosta sekä itseä kuunnellen.

terapeuttinen ratsastus

Haluatko oppia ratsastamaan turvallisesti ja hyvin koulutetuilla hevosilla? Ratsastustunneillamme lähtökohtana ovat hevosystävälliset arvot, rauhallinen etenemistahti sekä monipuolisen suhteen luominen hevoseen. Tunnit pidetään tilavalla, valaistulla ja hyväpohjaisella ulkokentällä.

Pienryhmissä ratsastaa kerrallaan korkeintaan kolme ratsukkoa, jotta saat varmasti henkilökohtaista opetusta. Hevosistamme löytyy varmasti jokaiselle sopiva ratsu. Tallilla vierailee tulevaisuudessa myös ulkopuolisia valmentajia, joiden tunneille hevosiamme on vakituisten ratsastajien mahdollista vuokrata.

Ratsastustunnit

TERAPEUTTINEN
RATSASTUS

1 hlö - 65€/h (sis. ALV 10%)
2 hlö - 115€/h (sis. ALV 10%)

Hevoskerhon hinnasto julkaistaan seuraavan kerholukukauden alkaessa!

HEVOSKERHO

Tarjoamme palveluja niin yksityisille, yrityksille, kuin myös julkisen sektorin kautta. Eläinavusteisten palvelujen hinnat sisältävät ALV 10-24%. Laskut ja kuitit toimitetaan sähköisesti ja palvelut voi maksaa joko laskulla, tai vaihtoehtoisesti paikan päällä kortilla. Huomioithan, että emme ota vastaan käteistä. Hyväksymme maksuna myös Easybreak seteleitä.

Hinnasto